El PSPV demana una comissió d’investigació reservada per tal de conèixer els detalls dels robatoris en l’empresa pública

Hui dilluns s’ha confirmat un nou episodi de robatori en les oficines de l’empresa pública de Gandia IPG. Si fa un any va ser l’ordinador de qui en aquell moment era el comptable de l’empresa i ara és el seu gerent, Gonzalo Morant, en aquesta ocasió s’ha sostret l’equip informàtic del responsable de recursos humans, Javier Viciano. Per aquest motiu, els socialistes han demanat, per boca de Vicent Mascarell, una comissió d’investigació reservada per tal de conèixer els detalls dels robatoris en IPG.

I és que des de les files socialistes es considera “preocupant” que, en només un any, s’hagen produït dos importants robatoris en l’empresa pública de Gandia. En aquest sentit, Mascarell ha recordat que en les dues ocasions, han desaparegut ordinadors “que contenen informació importantíssima referent a assumptes comptables i de treballadors públics”. Per la qual cosa, es demana una investigació minuciosa i esclarir què ha passat, tant en aquesta ocasió com en l’anterior.

Mascarell ha preguntat al govern de Gandia si ha formalitzat denuncia davant la Policia i si s’ha iniciat ja una investigació. Així mateix, ha preguntat si de l’anterior robatori, que va tenir lloc a finals del mes d’abril de 2012, es va arribar a alguna conclusió després de les investigacions.

El regidor socialista ha recordat que en aquell primer robatori ja va resultar “curiós” que els lladres no forçaren cap porta i anaren directament a agafar l’ordinador de Gonzalo Morant, que a més de ser el comptable de l’empresa pública també era el comptable del PP i d’algunes de les empreses i negocis que porta entre mans Torró.

En aquesta ocasió, de nou, sembla que tampoc es té constància de que s’haja forçat cap porta de l’edifici, i de nou, “en un espai municipal amb diferents departaments, només ha estat la quarta planta la que ha patit la visita dels lladres”. Uns lladres que, de nou, han anat directament a un ordinador d’un important directiu de l’empresa que, a més, és persona de la plena confiança de Torró.