El PSPV-PSOE considera “preocupant” que en un mes que ha aglutinat Falles, Pasqua i Setmana Santa l’atur no baixe ni un 1%

El regidor del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha fet hui una primera valoració de les dades de l’atur que es van publicar a última hora d’ahir dijous. Unes dades que des de les files socialistes consideren “preocupants” perquè, tal i com ha dit Mascarell, “que en un mes que ha aglutinat les Falles, la Setmana Santa i la Pasqua, l’atur no s’haja reduït ni un 1%, no és motiu per a estar satisfets”.

I és que en un mes on s’han encetat les primeres campanyes turístiques a la costa valenciana, l’atur només ha baixat a Gandia en 61 persones, el que suposa una reducció d’un 0,6%. Una situació molt diferent, ha dit Mascarell, a la d’una altra ciutat turística en el mirall de la qual acostuma a mirar-se Torró, Benidorm, on l’atur ha baixat en 399 persones (un 5,2%).

Mascarell ha considerat que “les coses no s’estan fent bé per part del govern que va arribar al poder prometent treball per a tots i que, un any i mig després, acumula més de 1.200 aturats més que els que hi havia el darrer mes de l’anterior legislatura”. Per això, des del Partit Socialista es pregunten què ha sigut d’aquell eslògan electoral i critiquen que, fins ara, el govern del PP només ha estat centrat “en trobar feina per als seus amics i familiars”.

Per tot això, Mascarell ha declarat que “ja hi ha prou d’anàlisis partidistes i minimalistes del PP, que lluny de fomentar l’ocupació a Gandia la seua aposta per al turisme es veu traduïda en la zona del final de la platja, on els les restes dels xiringuitos han estat sis mesos sense retirar-se”.