El PSPV-PSOE titlla els pressupostos del PP d’injustos i allunyats dels problemes de Gandia

El regidor del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha realitzat hui una primera valoració dels pressupostos que el govern del PP ha presentat en la segona comissió informativa d’Economia i Hisenda dedicada a aquest tema. Per als socialistes, en paraules de Mascarell, els pressupostos que el PP pretén aprovar per a 2013 són “injustos i estan allunyats dels problemes reals de Gandia i els seus ciutadans”.

I és que tal i com ha avançat Mascarell, que demà aprofundirà en l’anàlisi dels comptes per a 2013 en una roda de premsa, les xifres que ha desgranat hui Guillermo Barber demostren que el PP, en plena crisi i amb famílies que ho estan passant realment mal, retalla les partides consignades per a Serveis Socials, Educació i Cultura. Mentre que augmenta els diners dedicats a Policia, Administració i Serveis Jurídics.

Per a Mascarell, “aquestes xifres demostren que el govern del PP de Gandia ha perdut el nord i el contacte amb la societat i només pensa en defensar els interessos de l’alcalde per damunt dels problemes dels gandians”. A més, els socialistes han assegurat que els pressupostos de 2013 també seran els menys solidaris en molts anys, perquè s’ha eliminat la quantitat simbòlica que es destinava per a ajudar als països del Tercer Món.

Per últim, i a mode d’avanç del que s’explicarà demà a la roda de premsa, Mascarell ha explicat que a la comissió de hui s’ha destapat que amb el govern del PP, i tot i haver-se acollit al Pla de Pagament a Proveïdors del govern d’Espanya que anava a permetre pagar al dia, Gandia té l’índex de morositat més alt de la seua història.