Els socialistes consideren una “presa de pèl” l’anunci de Torró sobre l’accés nord a la platja de Gandia

El portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha valorat hui les paraules d’Arturo Torró respecte a l’accés nord a la platja i ha assegurat que són “una presa de pèl més d’un govern incapaç de gestionar el futur de Gandia”. I és que, tal i com ha dit el propi Orengo, a hores d’ara, un any i mig després d’haver-se anunciat aquesta proposta, “no se sap absolutament res de cap de les institucions de qui pot dependre i només coneguem les paraules d’un alcalde de qui no ens fiem”.

El portaveu socialista en Gandia ha recordat que va ser en Fitur de 2012 quan Torró va presentar aquesta proposta de la qual no se sabia si era el Ministeri de Foment o la Conselleria d’Infraestructures qui havia de fer-la efectiva. I a hores d’ara, quasi un any i mig després d’aquella data, “no hi ha cap conveni signat ni amb el Ministeri ni amb la Conselleria i ni tan se val coneguem l’existència d’una proposta de traçat definitiu”.

Orengo ha assegurat que l’accés nord a la platja “és necessari”, però també ha recordat que és una més de les propostes d’infraestructures per a Gandia que no ha complert el govern del PP de Torró, més preocupat per oci, festes i saraos. Per això, els socialistes han demanat al govern del PP que convoque una reunió del Consell Econòmic i Social per a tractar l’estat d’aquestes propostes paralitzades i que són vitals per a l’economia de Gandia, com ara l’accés sud al port, el tren Gandia a Dénia o la millora de la connectivitat entre Gandia i la Platja, entre d’altres.