Els socialistes de Gandia condemnen les pintades aparegudes a la platja de Gandia

El PSPV-PSOE de Gandia, en veu del portaveu de la seua executiva local, José Manuel Prieto, ha condemnat hui les pintades aparegudes al mobiliari urbà de la platja de Gandia ahir pel matí. Per a Prieto, “en una societat democràtica com la nostra aquestes actituds són condemnables i denunciables, i els socialistes lamentem actituds que res tenen a veure ni amb la llibertat ni amb la democràcia”.

Tot i això, Prieto ha aprofitat l’ocasió per a lamentar les paraules de Torró vinculant als socialistes amb aquestes actituds incíviques i li ha demanat “una disculpa pública per haver relacionat el nostre nom amb el d’uns actes vandàlics signats per un sindicat estudiantil que res té a veure amb la nostra formació”.

Per als socialistes, les paraules de Torró demostren qui està vertaderament allunyat de l’actitud democràtica perquè sense cap tipus de pudor, acusa a un partit de l’oposició d’un acte signat per un sindicat estudiantil. Els socialistes lamenten que, en la mateixa setmana en la que Torró va a modificar el pressupost amb més retallades i on pretén vendre l’Auir al millor postor, l’alcalde done protagonisme a un sector minoritari de la població de Gandia.