Els socialistes demanen el cessament de Pepe Just per incomplir la llei en els seus locals privats

La mescla d’assumptes entre la vida empresarial i la vida política d’alguns dels membres del govern del PP a Gandia ha tornat a la palestra hui mateix de la mà de Pepe Just, regidor i conegut empresari de la nit a Gandia. I és que, tal i com explica hui el periòdic Levante-EMV, el regidor 13 del PP ha sigut sancionat per l’Ajuntament al qual representa per haver incomplert la llei desconnectant el limitador de so del pub que regenta a la plaça del Prado de Gandia i que és focus de les crítiques dels veïns.

Però des de les files del PSPV-PSOE de Gandia consideren que la gravetat d’aquest assumpte demana anar més enllà i per això, en boca del seu regidor Vicent Mascarell, han demanat hui la dimissió de Just o, en el seu defecte, el seu cessament per part d’Arturo Torró “per haver estat burlant-se dels ciutadans de Gandia i perquè ser jutge i part en un assumpte tan delicat i que provoca tant de malestar, no ha de ser compatible”.

Aquesta no és la primera vegada en la qual el regidor Just és protagonista de la polèmica per la seua mescla entre assumptes polítics i empresarials, i ja en l’inici de la legislatura va tenir problemes amb la terrassa d’un pub seu de la platja, que no tenia llicència i que va ser denunciat pels veïns, provocant que l’Ajuntament de Gandia prengués cartes en l’assumpte. En aquella ocasió el govern i Torró ja van treure la cara per ell, un fet que Mascarell explica que “no és d’estranyar perquè els xiquets sempre fan el que veuen fer a son pare”.

Des de l’oposició, els socialistes han volgut criticar la hipocresia de Pepe Just al voltant de tot aquest assumpte, i han recordat que en diverses ocasions durant aquesta legislatura, ha sigut el propi Just qui, al costat de Torró, han anunciat “tolerància zero amb el soroll” amb una brigada especial. “Una actitud que era la de la cara que té Pepe Just de dia, perquè de nit el que fa és tot el contrari: saltar-se la llei i burlar-se de la ciutadania de Gandia i dels veïns del Prado”, ha afegit Mascarell, qui ha finalitzat la seua intervenció llançant un missatge: “la ciutadania espera dels seus governants no només gestió, també que prediquen amb l’exemple, i Pepe Just no només no ho fa, sinó que fa tot el contrari, i per això ha de ser cessat”.

“En política no tot val”

El regidor Vicent Mascarell també ha aprofitat la seua compareixença davant la premsa per a valorar la imputació de Torró i Vicent Gregori per l’assumpte de l’escultura “25 d’abril 1707”. Mascarell ha dit que “la justícia ha vingut a parar-li els peus a Torró i a dir-li que en política no tot val i cadascú no pot fer el que li vinga en gana”.

Per als socialistes, la imputació de Torró i Gregori és l’avís de la justícia davant les polítiques que estan portant a terme des del PP “i que es basen en la improvisació i els capricis de Torró”.