Els socialistes denuncien que els majors que no usen L’Urbà també han de pagar 35 euros per la Targeta Daurada

La regidora del PSPV-PSOE, Liduvina Gil, ha denunciat hui que les persones majors de Gandia que no usen el servei d’autobús públic de L’Urbà també estan obligades a pagar 35 euros per tenirla Tarjeta Daurada, malgrat que aquestos diners es destinen a sufragar els costos del servei de transport.

Liduvina Gil
Liduvinal Gil

Gil ha explicat que el govern del PP va començar enguany a cobrar a les persones majors 35 euros per la Targeta Dauradaper a fer front a una part de les despeses de L’Urbà, una decisió que els socialistes van rebutjar des del principi, per tractar-se d’un “atac brutal a un servei públic”.

Però a més, els socialistes han conegut la situació d’un gran nombre de persones majors que s’han vist obligades a pagar aquestos 35 euros malgrat que no són usuaris de L’Urbà, perquè solament d’aquesta manera poden aconseguirla Targeta Daurada, amb la qual també poden gaudir dels serveis dels centres de convivència per a majors de Gandia.

Per tot açò, Gil ha lamentat “la insensibilitat del govern del PP amb les persones majors, un dels col·lectius més afectats per la crisi” i ha denunciat la “fallada importantíssima” del departament del Benestar Social per no haver tingut en compte a les persones que estan pagant per un servei que no utilitzen.

Tot açò es suma a la retirada de les ajudes que incloïa la Targeta Dauradaper al pagament dels medicaments, una de les primeres retallades que va fer el PP de Gandia, a la congelació de les pensions, al copagament farmacèutic i a la pujada dels impostos aprovada pel govern popular, la major de la història de la ciutat.

Gil ha recordat la visita a Gandia del president dela Generalitat, Alberto Fabra, el passat 24 de desembre, en la qual va dir que en aquests temps la gent gran necessita sentir l’afecte de l’administració.

Segons la regidora socialista, “aquest afecte no se sent per part del PP de Gandia”, que des que va entrar en el govern de la ciutat ha eliminat les ajudes a la compra de medicaments i ha obligat a les persones majors a pagar pel servei de transport públic de L’Urbà.