Els socialistes presenten la campanya #hihasolució per a fer balanç de l’equador de la legislatura

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia ha aprofitat la data de hui, en la qual se celebren els dos anys de les eleccions municipals que van donar l’alcaldia al PP per majoria absoluta, per a presentar una campanya amb la qual enceten una nova etapa des de l’oposició, pensada com a alternativa i en la qual oferiran a la ciutadania les seues propostes com a solució per a eixir de la crisi.

Baix el nom #hihasolució, els socialistes presentaran cada setmana un vídeo de curta duració on un membre de l’executiva denuncia una promesa incomplida del PP i la contrasta amb la proposta del PSPV per al mateix tema. Aquests vídeos es publicaran cada setmana amb una nota de premsa i es difondran per Internet, a través de les xarxes socials i des del videoblog dels socialistes de Gandia, així com des de la pàgina web www.socialistesdegandia.es .

Orengo valora amb la premsa l'equador de la legislatura
Orengo valora amb la premsa l’equador de la legislatura

Una nodrida representació de l’executiva local del PSPV-PSOE encapçalada pel seu secretari general, José Manuel Orengo, han presentat aquest matí la campanya en un esmorzar amb la premsa on, a més, s’ha fet balanç del primer equador de la legislatura de la majoria absoluta del PP. En aquest sentit, el propi Orengo ha apuntat que els socialistes arranquen amb una nova etapa d’alternativa clara al govern del PP “perquè ja són molts els gandians que van votar al PP i que hui s’apenedixen per haver elegit a un govern que els ha estafat en les seues promeses electorals”.

Així, Orengo ha recordat que amb el govern del PP, el que prometia treball per a tots, el nombre d’aturats de la ciutat s’ha incrementat en 1.500 persones en només dos anys (2,1 parats per dia). Tampoc han estat capaços de complir amb la promesa de pagar menys impostos, “perquè un any va ser temps suficient per a que aprovaren la major pujada d’impostos de la història de Gandia”. I tot, mentre el PP “ha estat governant pensant únicament en els seus interessos i no en els dels ciutadans de Gandia”.

Per això, tal i com ha apuntat Orengo, “en dos anys, mentre el PSPV hem passat de ser oposició a oferir una alternativa clara, definida i forta al govern del PP, el PP només ha sigut capaç d’evolucionar d’aquell tres en ratlla del que presumien al hundir la flota”. I és que els socialistes recorden que Torró va enfonsar primer les seues empreses i ara està enfonsant Gandia amb l’ajuda dels seus 12 regidors.

Per la seua banda, el Vicesecretari de Comunicació del PSPV-PSOE de Gandia, Jose Manuel Prieto, qui també ha presentat la campanya amb motiu dels dos anys de legislatura a Gandia, ha assegurat que “la intenció dels socialistes de la ciutat és obrir una finestra de denúncia però sobretot de propostes per construir l’alternativa que torne el govern de Gandia als seus ciutadans”.

Així, tal i com ha afirmat Prieto, els Socialistes de Gandia obriran un correu electrònic a través del qual els ciutadans podran fer aportacions de nous temes de denúncia o proposta o fins i tot enviar el seu propi vídeo.