Els socialistes proposen al govern que pose en marxa les obres dels accessos a l’Hospital Comarcal

“Seria inadmisible que acabaren les obres del futur Hospital i que, per culpa de l’Ajuntament, no poguera posar-se en marxa per faltar els accessos o la energia elèctrica”. Amb aquestes paraules, el portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha volgut proposar hui al govern del PP de la ciutat la creació d’una comissió especial d’Urbanisme que garantitze la finalització de la urbanització, que actualment es troba paralitzada, i el subministrament elèctric de la zona.

Orengo ha mostrat la seua preocupació davant la possibilitat que el retard en la realització dels accessos al nou hospital puga retardar la inauguració de la infraestructura pendent més important per a la comarca de la Safor. I és que, després de molts mesos de paralització de les obres, fa unes setmanes la Generalitat Valenciana va donar llum verda a la seua represa. Un fet que no s’ha vist acompanyat per la represa d’altres obres paralitzades: les de la urbanització del sector de l’Hospital, que inclou els accessos al mateix.

De fet, tal i com va explicar el director de l’actual Hospital Francesc de Borja de Gandia, un dels problemes que més preocupa als responsables de les obres és el que afecta al subministrament elèctric de la zona, que es troba pendent de gestions i actuacions que depenen de l’Ajuntament de Gandia. Per això, José Manuel Orengo ha declarat que “una obra tan important mereix que tots treballem junts de la mà per a evitar nous problemes i més retards”.

A més, els socialistes, preocupats pel futur de Gandia, consideren que tant el nou Hospital com la revitalització que produirà al seu voltant “serà un dels motors per a generar activitat econòmica amb obrers, fusters, electricistes i altres professionals qualificats, i que suposarà la creació de llocs de treball durant els mesos que duren les obres per a adequar la zona i posar en marxa l’Hospital”, ha declarat José Manuel Orengo.

Orengo ha finalitzat recordant al govern del PP que una volta represes les obres del futur Hospital, “l’Ajuntament de Gandia té l’obligació d’urbanitzar la zona del voltant per a facilitar la instal·lació de tota la indústria i el comerç auxiliar”.