José Manuel Orengo: “Per fi podrem contar-li a un jutge el que Torró està fent a Gandia”

“Tranquil i amb moltes ganes d’anar a declarar davant el jutge”. Així ha assegurat hui sentir-se el portaveu i secretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Orengo, després de fer-se públic que un jutge ha admès a tràmit la querella que contra ell va interposar Torró per injúries i calúmnies.

Per al socialista, la citació davant un jutjat “és una ocasió per a que, per fi, puguem explicar-li a un jutge totes les malifetes que Torró està fent a Gandia aprofitant la seua posició d’alcalde i amb els diners de tots els gandians”. Per això, Orengo ha insistit en assenyalar que “no declararé davant el jutge per injúries i calúmnies, sinó per a explicar-li veritats com a punys”.

Orengo, que ha recordat que no és la primera vegada que Torró tracta de posar-lo davant la justícia “i sempre ha obtingut com a resposta l’esquena dels jutges”, ha explicat que quan vaja a declarar davant el jutge, aportarà la documentació que fonamenta les sospites que té al voltant de les males pràctiques de Torró amb els diners de tots els gandians.

Per últim, Orengo ha lamentat “tots els diners que els gandians han hagut de pagar per culpa de Torró, que tracta d’acabar amb mi davant la justícia amb els diners de tots els gandians”.