José Manuel Orengo: “Torró és un irresponsable que ens portarà a la ruïna pel seu odi i la seua pèssima gestió”

El portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha contestat hui a les noves acusacions del govern del PP de frau en subvencions durant l’anterior legislatura assegurant que “Torró és un irresponsable que ens portarà a la ruïna pel seu odi i la seua pèssima gestió que sembla que només pensa en el seu benefici i el de la seua gent”.

Al portaveu socialista i ex alcalde li ha sorprès l’anunci del govern i ha assegurat que desconeixia per complet aquesta circumstància. Per això, ha qualificat com a “irresponsable” que el govern de Torró “anuncie hui un escrit que van rebre el passat mes d’agost de 2012 i que en tot aquest temps no s’haja dignat ni a parlar amb cap persona de l’anterior govern per a esbrinar quins són els problemes que veu el Ministeri”.

De fet, Orengo ha dit que “és una completa bogeria i una irresponsabilitat que es presenten al·legacions sense haver parlat amb cap responsable del govern anterior, perquè a hores d’ara no sabem quin suport tècnic ni quines al·legacions ha presentat el govern per a rebatre l’escrit del Ministeri”. És per això que Orengo sospita que està de nou davant d’un acte “polític que pretén desprestigiar a l’anterior govern pel seu afany de venjança i pel seu odi”.

Per als socialistes, tal i com ha explicat Orengo, aquesta notícia és una “cortina de fum” per a tapar les seues vergonyes, com el fet que hui s’ha conegut que les nòmines dels funcionaris corren perill per la nefasta gestió de Guillermo Barber “que ha acumulat més de 35 milions d’euros de deute a proveïdors en poc més d’un any”. De nou, el PP mira arrere per tal de no donar explicacions de les seues polítiques de balafiament dels diners públics pagant només a aquells amiguets als que els interessa.

Orengo ha conclòs dient que “el senyor Torró, incapacitat per la justícia per a administrar els seus béns i el seu patrimoni personal i empresarial, no està capacitat per a gestionar aquesta administració ni per a al·legar per cap reclamació de cap subvenció de la legislatura passada”, i ha assegurat que en cap comissió informativa del govern li han donat compte a cap regidor socialista d’un escrit que el propi alcalde ha assegurat que va arribar al consistori el passat mes d’agost. És per això que Orengo desconeix totalment de quina subvenció es tracta i de quines factures es parla, “perquè tot és una estratagema per a llençar balons fora amb assumptes que, de ben segur, se solucionen amb dues cridades telefòniques”. Orengo ha assegurat que espera que l’etapa de l’obscurantisme de Torró acabe en breu i Gandia torne a ser una ciutat tranquil·la.