L’Agència Tributària confirma les trampes de Torró en la campanya electoral

“Mentre Torró inventa denúncies falses, es confirma que qui va fer trampa va ser ell durant la campanya electoral”. Amb aquestes paraules ha començat hui el regidor socialista Vicent Mascarell la seua roda de premsa en la qual ha valorat les informacions aparegudes hui a El País i al Levante-EMV i on es confirma el que ja fa temps que se sospitava a Gandia: que els ‘xanxullos’ de Torró i del PP de Gandia han portat a la ciutat el major cas de corrupció de la història de la democràcia a Espanya: el cas Gürtel.

Fa unes setmanes Torró ja saltava a la premsa nacional per anar a declarar per la seua relació amb la cúpula de Gürtel. Ahir, uns informes de l’Agència Tributària confirmaven la seua trampa: es van ocultar factures dels actes fets a Gandia perquè sembla que es van pagar de forma irregular. Torró, amb la col·laboració del sector corrupte del PP, va fer trampa i ara l’han desemmascarat.

Davant la gravetat d’aquestes notícies que hui han omplert pàgines a la secció autonòmica dels diaris, el regidor Vicent Mascarell ha exigit “explicacions immediates a l’actual alcalde i president del PP de Gandia”, qui, segons ha afegit, “ha quedat demostrat que és un trampós i que va guanyar les eleccions dopat i jugant amb avantatge respecte a la resta de forces polítiques”.

Mascarell ha declarat que “és necessari saber si Torró i el PP han trencat les regles del joc” i ha demanat explicacions sobre “com s’ha finançat el PP de Gandia durant aquests anys” per tal de saber si “açò no és més que la punta de l’iceberg d’un cas molt greu que seria la vergonya del PP de Gandia”.

Per als socialistes, la memòria del passat de Torró és selectiva, i mentre tracta d’embrutar als anteriors governs amb denúncies falses, no compareix a donar explicacions de les seues vergonyes des del PP, com aquesta vinculació amb el cas Gürtel, ni des de l’Ajuntament, com les desenes d’acomiadaments il·legals que ha realitzat i que li costaran a Gandia més d’un milió d’euros per la irresponsabilitat d’un empresari que pensa que en política tot val.

Mascarell ha dit que “Torró, a dia de hui, incapacitat com a empresari i amb molts fronts oberts, més preocupat per atacar als sindicats i a l’oposició que per gestionar i buscar solució als problemes de la gent, no està capacitat tampoc per a exercir com a alcalde d’esta ciutat”.

Per als socialistes, les informacions aparegudes hui en la premsa i que confirmen denúncies antigues d’obscurantisme del polític empresari que ara mana a Gandia demostren que Torró està posicionat en el sector il·legal i corrupte del seu partit, el PP, relacionant directament el seu nom al de personatges com Camps, Fabra o Sonia Castedo, tots ells imputats per aquest cas de corrupció que és la vergonya internacional del PP.