Liduvina Gil: “Mentre les educadores de les Escoletes no cobren, el PP continua entre festes i concerts”

La gestió del govern del PP de Gandia que presideix Arturo Torró respecte a les Escoletes de la ciutat ha donat un pas més per a confirmar-se com una de les pitjors decisions dels dos anys de govern dels populars. Si fa unes setmanes es coneixia l’encariment del servei per a les famílies amb l’obligatorietat d’adquirir uniformes oficials per als més menuts, ahir es va donar a conèixer que les educadores no han cobrat la nòmina del mes de juliol.

Va ser el setmanari Gente de la Safor qui va destapar ahir la notícia, mostrant fins i tot un missatge via mòbil on es confirmava que l’empresa adjudicatària del servei, GEIM, no podia fer front al pagament de la nòmina per, segons diuen, retards en el cobrament de la part corresponent de la matrícula que ha de cobrir la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Un nou problema derivat d’una decisió, la de la privatització de la major xarxa d’escoletes públiques de la Comunitat Valenciana, que va ser presa pel govern del PP de Torró malgrat les milers de veus contràries al respecte.

Davant aquesta situació, la regidora Liduvina Gil ha lamentat hui que “mentre les educadores de les escoletes que cuiden als més menuts de la ciutat no han cobrat les seues nòmines del mes de juliol, al govern del PP la única cosa que li preocupa és anar a omplir festes i concerts, recol·locar figures dels xiringuitos o organitzar escoles pirates”.

Per a la regidora socialista, anterior responsable d’Educació, ha quedat demostrat que “al PP li ha sobrat en un any per a esborrar el que era una magnífica i modèlica gestió pública d’unes escoletes infantils canviant-la per una nefasta gestió privada que només ha fet que encarir el servei per a les famílies que el necessiten malgrat no ser a cost zero per a les arques municipals”.

Per tot això, Gil ha demanat al govern del PP que deixe de costat els concerts i els saraos i es dedique a gestionar per al benestar dels centenars de famílies que confien l’educació dels seus fills més menuts a les escoletes, perquè “no es pot tolerar que aquelles persones que cuiden dels nostres xiquets estiguen pendents de si poden o no poden cobrar la nòmina per culpa de les gestions d’un partit polític, el PP, que ha arruïnat la Generalitat Valenciana”.