Mentre el PP continua perseguint als sindicats i als agents socials es demostra l’estafa electoral de Torró en matèria d’ocupació

“Drama social”. Amb aquestes paraules ha qualificat el regidor socialista Vicent Mascarell la situació que viu Gandia després de conèixer les noves dades de l’atur i que suposen que Gandia és una de les ciutats on, percentualment, més ha pujat l’atur en el mes de setembre, amb un augment de 423 persones més sense treball (un 4,7% més respecte a agost) i deixant una xifra total d’aturats de 9.470 persones.

Davant aquesta situació, els socialistes lamenten que mentre l’atur augmenta sense parar a Gandia, Torró i el seu govern del PP continuen perseguint als sindicats i als agents socials com si aquests foren els problemes dels ciutadans. En paraules del regidor Vicent Mascarell, aquesta actitud del PP i les xifres de l’atur “demostren l’estafa electoral que Torró va fer als gandians en 2011, donat que els únics aturats que li importen i per als que s’ha acomplit el lema de ‘Ahora Empleo’ és als seus militants i amics”.

I és que les xifres demostren el fracàs: Gandia és la segona ciutat de la Comunitat Valenciana, només superada per Villena, on més ha crescut l’atur des de les eleccions de maig de 2011, tal i com demostren les estadístiques publicades pel Servef (adjuntem document). A més, durant el mes de setembre, l’atur ha crescut a Gandia percentualment més que a la Comunitat Valenciana (on només hi ha 229 aturats més), que a la comarca (on ha pujat un 3,3%) i a la província (on ha baixat un 0,8%).

Evolución paro julio 2011 - septiembre 2013 en ciudades valencianas
Evolución paro julio 2011 – septiembre 2013 en ciudades valencianas

I mentre tot això passa a Gandia, què fan el PP i Torró? Mascarell ha acusat als populars d’estar centrats en perseguir als sindicats, als agents socials i a l’oposició mentre el drama de l’atur continua augmentant. I com a apostes per l’ocupació, Mascarell li ha recriminat a Torró que han desmantellat el CSI-COM, no aporten cap millora ni accepten cap proposta per al fracassat Pla d’Ocupació i ni tan se val tenen una regidoria dedicada al major problema que afecta a la ciutadania de Gandia.

Mascarell ha finalitzat dient que “sembla que com als dirigents del PP i al seu entorn les coses els van sospitosament millor des que governen, han oblidat que a la resta de la ciutadania els va pitjor des d’aquell dia i no busquen cap solució als seus problemes” preocupats només per desviar l’atenció i fer negoci amb les seues empreses i les del seu entorn.

 

 

 

 

Ahora Empleo
Ahora Empleo