Mentre Torró omple de feina als jutges, no aconsegueix per a Gandia el Palau de Justícia que va prometre el PP

La nul·la gestió del govern del PP de Gandia per a aconseguir diners i inversions per a la ciutat ha provocat una nova mala notícia. I és que, segons les informacions aparegudes als mitjans de comunicació la setmana passada, la Generalitat Valenciana deixarà en l’oblit el Palau de la Justícia que hi havia previst per a Gandia, no dotant-lo de pressupost, almenys, fins a 2018.

Va ser ja a finals de la legislatura passada quan, amb el govern del PSPV-PSOE, la Generalitat va donar llum verda a aquesta necessària infraestructura per a la ciutat. Fins i tot, ja quasi en campanya electoral, representants de l’anterior govern de la Generalitat Valenciana van visitar Gandia per a anunciar que l’edifici, promès des de 2008, estaria acabat abans de 2012. Però amb l’arribada del PP de Torró a l’alcaldia, Gandia s’ha caracteritzat per no exigir a la Generalitat que cumplisca allò que va prometre, i ara, el retard podria augmentar en cinc anys més.

Ha sigut el portaveu socialista en l’Ajuntament de Gandia i anterior alcalde de la ciutat, José Manuel Orengo, qui s’ha encarregat de valorar aquesta mala notícia, lamentant que “una vegada més queda demostrat que Torró està més preocupat per les seues coses, per posar querelles a uns i a altres, en comptes de treballar per a aconseguir inversions per a Gandia”.

El portaveu socialista ha ironitzat dient que “Torró és un conegut usuari de les instal·lacions i els recursos judicials, tant en la seua vida com a empresari com en la vessant política, però sembla que no recorda mirar per a aquells qui treballen en la Justícia”. I és que són moltes les crítiques i denúncies que el funcionariat de la Justícia de Gandia ha realitzat en els darrers mesos per l’estat d’abandonament que pateix per part de la Generalitat Valenciana.

Orengo ha finalitzat lamentant que “estes són les coses que passen quan qui ens governa es preocupa més per la situació problemàtica de les seues empreses i de la seua economia que per allò que necessita la ciutat, abandonada per les administracions pel que fa a inversions des que el PP va arribar a l’alcaldia”. Orengo ha afegit que “per sort, el Palau de la Justícia serà una realitat abans de 2018 perquè els socialistes el farem realitat quan governem en 2015”.