Orengo: “Si el PSPV governara l’Innova estaria acabat, hauria creat ocupació i riquesa per a Gandia i no hauríem de tornar ni un euro al Ministeri”

El PSPV-PSOE de Gandia ha assegurat que si a dia de hui els socialistes estigueren al capdavant del Govern de Gandia, l’edifici Innova “estaria acabat, hauria generat ja llocs de treball i riquesa per a la ciutat de Gandia i ara no hauríem de retornar ni un euro al Ministeri”. Els socialistes han respost així a l’anunci de Torró de de la notificació que ha rebut l’Ajuntament de Gandia i on s’assegura que l’Agència Tributària retindrà de la participació tributària de la ciutat 6 milions d’euros del projecte de l’Innova.

Referent a açò, el portaveu socialista en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo ha recordat al Govern del PP que a qui reclama els diners de l’Innova el Ministeri és a l’Ajuntament de Gandia, a causa de “la decisió de Torró de paralitzar el projecte sense comunicar-ho al Ministeri i gastar-se els diners del projecte en festes i saraos que no han repercutit en res positiu per a la ciutat de Gandia”.

En lloc d’apostar per la innovació com a motor de creació d’ocupació i riquesa amb l’engegada de l’edifici Innova, ha explicat Orengo, “Torró va preferir gastar-se els diners que hi havia a la caixa de l’Ajuntament per al projecte en concerts i en la compra d’un centre comercial ruïnós en la platja de Gandia”. Per açò, ha afirmat que és “lògic que el Ministeri li reclame la devolució dels diners i les responsabilitats i explicacions pertinents a Torró, que s’ha gastat els diners de l’Innova en saraos”.

Orengo ha recordat que qui no va pagar ni va acabar el projecte de l’Innova va ser Torró i el seu govern, el del PP, “només per una qüestió d’odi i rancor cap a l’anterior govern socialista”. Torró menteix perquè la paralització de les obres no es va produïr fins a l’entrada del PP en el govern. Així, Torró prefereix tornar els diners abans que destinar-los a finalitzar un projecte que generaria riquesa i ocupació per a la ciutat.

A més, Orengo ha recordat la proposta que des de les files socialistes van llençar al Govern del PP per a crear una delegació que ell mateix dirigiria per a finalitzar el projecte Innova, oferta que Torró va rebutjar perquè la seua intenció, des d’abans de les eleccions era “carregar-se aquest projecte”.

Per això, el portaveu socialista ha assegurat que la imatge que ofereix l’estructura del que haguera sigut l’edifici Innova demostra eixe odi i rancor cap a l’anterior executiu “i que el PP i Torró no tenen cap projecte ni planificació de futur més que governar amb la intenció d’enfonsar a l’oposició”.

Per tot açò, els socialistes han reptat al Govern del PP de Gandia a “aprofitar l’estructura ja construïda de l’edifici Innova” per a realitzar un projecte que genere ocupació i riquesa per a Gandia, com estava previst que fera el projecte Innova.