Torró continua saquejant les arques municipals per a pagar favors de campanya

Una vegada més, el govern del PP de Torró demostra que té diners per a allò que vol. Així, només 24 hores després d’aprovar els pressupostos més restrictius i insolidaris de Gandia, anuncien el pagament de 340.000 euros per a rescatar a quatre taxistes. Una nova prebenda electoral que li costarà als gandians un bon grapat de diners amb els quals Torró paga els vots rebuts en 2011.

Així ho ha explicat hui en roda de premsa el regidor socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, qui ha criticat que els esmorzars que va fer en campanya electoral Torró “li estan eixint molt cars als gandians”, situació que contrasta amb els pressupostos aprovats per la majoria absoluta del PP fa dos dies i en els quals es retalla en solidaritat, serveis socials, cultura, educació, turisme i comerç.

Vicent Mascarell
Vicent Mascarell

Per a Mascarell, aquesta operació és “una indecència, un escàndol en tota regla que en la situació actual de l’Ajuntament de Gandia, Torró vulga pagar amb diners de tots els seus favors polítics”, i ha recordat que “les campanyes electorals i els compromisos personals es paguen de les butxaques del partit i no de les de tots”.

Així, Mascarell ha criticat les mentides d’un govern que “quan va anunciar la decisió de suprimir llicències de taxis fa només dos mesos, va assegurar que no li costaria ni un euro als gandians”, amb intenció de desmentir el que ja advertien els socialistes a finals de 2012 respecte a aquesta operació i que, finalment, s’ha produït amb el pagament de 340.000 euros.

Mascarell s’ha mostrat especialment dur quan ha recordat que amb aquest, el PP de Torró ja acumula milions d’euros “en pagament de favors electorals de campanya”. Així, ha recordat que en poc més d’any i mig de legislatura, Torró ja ha rescatat amb els diners de tots a empresaris propietaris d’un concessionari de cotxes, d’un centre comercial amb cinemes i boleres, d’una discoteca, un centre de negocis (ara Manuel Broseta) i ara a quatre taxistes. Un grapat de vots a canvi, pel que sembla, de milions d’euros que paguem tots els gandians.

En aquest sentit, Mascarell ha preguntat “fins a quin punt arribarà aquest alcalde per a rescatar als seus amics i pagar favors electorals si ja ha sigut capaç de fer que l’Ajuntament de Gandia siga el primer en comprar unes boleres, uns cinemes, una discoteca, un xiringuito en una platja artificial i un concessionari de cotxes?”.

Per últim, Mascarell ha llançat una altra pregunta als populars, explicant que els socialistes no entenen “per què els gandians han de pagar amb els seus impostos el pla de pensions de quatre taxistes que només van pagar 30 euros per la seua llicència”.