Torró tarda dos anys i mig en adonar-se que tenia abandonat el Poliesportiu Municipal

La regidora del PSPV en l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, ha valorat hui les esperpèntiques i kafkianes declaracions de Torró per a anunciar que va a destinar una part dels diners del Plan Confianza reservats al camp de golf de la Marjal per a restaurar espais del Poliesportiu. I és que Gil ha ironitzat dient que “sembla que Torró ha tardat dos anys i mig en adonar-se que, durant aquest temps, el seu govern ha abandonat el manteniment de les instal·lacions esportives municipals”.

Gil ha assegurat que, efectivament, l’estat en que es troben les instal·lacions del Poliesportiu és “lamentable”, però ha criticat que el govern de Torró encara culpe al govern socialista “si són ells qui en dos anys i mig no han sigut capaços de xafar la realitat que viuen els usuaris del poliesportiu degut a l’abandonament per part del govern del PP”. Perquè els socialistes consideren que Torró ha fet el ridícul dient, textualment: “ahir va ser el torn de visitar el poliesportiu i ens vam trobar unes instal·lacions que no sabem si era Gandia o La Havana”. Sembla que, en dos anys i mig, Torró havia estat torbat en festes i oblidant les demandes dels ciutadans.

La regidora socialista ha valorat positivament el canvi dels diners del Plan Confianza per a aquestes actuacions (tot i que ha recelat de la capacitat de pagar del govern valencià), i ha enviat un missatge al govern del PP de Torró “és en aquestes coses en les que haurien d’haver invertit els diners dels gandians des del primer dia de la seua legislatura en comptes d’endeutar-nos en festes, saraos, concerts i rescats a empresaris amics”.

Tot i això, els socialistes han anat més lluny i han demanat al govern del PP que abandone per complet el projecte del camp de golf de la Marjal, que des del primer dia han estat denunciant que és il·legal per estar en terreny protegit, i que destine tots els diners que hi havia previstos a millorar serveis i instal·lacions d’ús públic que han abandonat durant aquests dos anys i mig. A més, Gil ha instat a Torró a que a més d’explicar públicament aquestes coses, li explique a la ciutadania per què hi ha una empresa explotant, de manera il·legal, les instal·lacions esportives de la piscina del Grau.