Vicent Mascarell: “Gandia és des de hui un poc menys capital de la Safor per la nefasta gestió del PP de Torró”

El regidor del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha valorat hui l’expulsió de Gandia de la Mancomunitat de Municipis de la Safor que es va produir ahir per la vesprada. Mascarell ha titllat de “molt trista” la notícia, lamentant que “Gandia és des de hui un poc menys capital de la Safor per la nefasta gestió del govern del PP de Torró”.

Un any després de que Torró anunciara que Gandia anava a deixar la Mancomunitat després d’una decisió unilateral del PP, ha estat finalment l’ens comarcal qui ha expulsat Gandia per l’impagament que el consistori arrossega i que suposa un deute de més de 800.000 euros. I és que la Gandia de Torró, ha apuntat Mascarell, “ha preferit gastar els diners dels gandians en festes i saraos abans que en pagar les seues obligacions amb entitats com la Mancomunitat”.

En aquest sentit, Mascarell ha assenyalat que l’expulsió de Gandia de la Mancomunitat, amb el passotisme del PP, “ens va a costar diners i prestigi”, perquè Gandia haurà de pagar els més de 800.000 euros que deu per la via judicial i perdrà el pes que tenia com a eix vertebral de la comarca.

Mascarell ha apuntat que aquest problema es deu fonamentalment a dos motius: la falta de comarcalisme del govern del PP de Torró, que s’ha aïllat de la realitat de la comarca per a centrar-se “en els interessos de Torró”, i a la voluntat del PP de Gandia de controlar absolutament tot, sense diàleg amb cap altre partit ni municipi. Mascarell ha assegurat que “aquest és el final d’una Gandia que en tres anys s’ha enfrontat a Xeresa, Xeraco, Benirredrà i altres municipis de la comarca”.

Mascarell ha finalitzat assegurant que “en poc més d’un any, Gandia tornarà a entrar a la Mancomunitat de la Safor per a jugar el paper de capital de la Safor que li correspon i que mai deuria haver deixat, i ho farà amb un govern d’esquerres i progressista que lluitarà per tal que la unió de la comarca siga el motor de la recuperació per a la ciutat”.